Контакти

Телефон за връзка:
0888 921 605


Е-майл:
boris@jiconi.com


Адреси:

Авто-електро сервизи:
Бул. Сливница 120

Магазин за авто-електро части:
Суходол, ул. Бъдеще 6
Бул. Европа 142
Бул. Сливница 120